megadeals

Megadeals gitaarplectrumkits

Megadeals gitaarplectrums. Koop hier aanbiedingen van grote hoeveelheden plectrums. Hoe groter het aanbod, des te lager de prijs.

Koop grote aantallen van A-merken als Jim Dunlop of Boston.

Voordelige megadeals! Bestellingen binnen Nederland boven de 35,- euro: geen verzendkosten! (Pakketbestellingen BelgiĆ«: 8,95 euro verzendkosten)

!

Boston pick kit Standard Nylon Teardrop (216 stuks)

Boston nylon plectrumkit

Boston nylon plectrum met zacht geribbeld oppervlakte en perfecte grip. Plectrumkit met alle diktes van 0,46 mm tot en met 1,21 mm. 216 stuks voor maar 59,- euro, inclusief verzendkosten. Dat is 0,27 cent per plectrum in handige opbergdoos!

Jim Dunlop pick kit Tortex Standard (216 stuks)

Dunlop Tortex Standard plectrumkit

Jim Dunlop Tortex Standard plectrumkit. De basis voor iedere gitarist. De beste USA-kwaliteit. Complete kit met alle diktes van 0,50 mm tot en met 1,14 mm. Alle kleuren van de regenboog. 216 stuks voor maar 79 euro bij Plectrum-Online inclusief gratis verzendkosten. Dat is 0,36 cent per plectrum in handige opbergdoos!

Jim Dunlop pick kit Delrin 500 (324 stuks)

Dunlop Delrin 500 plectrumkit
De Delrin 500 combineert de beste plastictechnologie voor een ontzettend lang uithoudingsvermogen. Met een zacht en gepolijst oppervlak ideaal voor precisiewerk en snelle releases. Complete kit met alle diktes van 0,46 mm tot en met 2,00 mm. 324 stuks voor maar 89,- euro inclusief gratis verzendkosten. Dat is maar 0,27 cent per plectrum in handige opbergdoos! En dat voor de beste USA-kwaliteit.

Jim Dunlop pick kit Nylon Jazz (144 stuks)

Dunlop Nylon Jazz I, II, III plectrumkit

De Dunlop Nylon Jazz is vooral gebruikt door jazzgitaristen, maar kan bij alle stijlen toegepast worden. De plectrums hebben een smalle, maar goede grip. Deze set heeft alle stijlen, diktes en kleuren in de hele Nylon Jazz serie. Bestel nu 144 stuks in een handige opbergdoos voor maar 79,- euro inclusief gratis verzendkosten.. Dat is een zeer voordelige prijs voor Dunlop-kwaliteit.

Pickboy pick kit Modulous Carbon (180 stuks)

Pickboy Modulous Carbon plectrumkit

Pickboy Modulous Carbon plectrums zijn gemaakt van zeer sterk carbon graphite. Bij deze Pickboy plectrums staat duurzaamheid voorop. Het sterk verhitte carbon zorgt voor uithoudingsvermogen op de lange termijn. Deze volledige set van 180 stuks biedt alle diktes van 0,60 mm tot aan 1,14 mm. Nu maar 95,- euro bij Plectrum-Online, inclusief gratis verzendkosten.

Boston pick kit Standard Teardrop (288 stuks)

Boston Standard Teardrop plectrumkit

De Boston Celluloid Standard Teardrop plectrums zijn de beste keus voor wie houdt van degelijke plectrums. Niet hard of zacht, maar precies er tussen in voor een directe aanslag. Ideaal zijn voor wie houdt van een vintage sound. Bij deze 288 plectrumset zitten de kleuren zwart, wit, en celluloid in de diktes van 0,50 mm tot 1,20 mm dikte. Voor nog geen 0,30 cent per plectrum koop je de beste Boston-kwaliteit. Nu maar 94,- euro bij Plectrum-Online, inclusief verzendkosten.