plectrumhouder

Plectrumhouder

Alle merken plectrumhouders

Plectrum-online.nl verkoopt alle soorten plectrumhouders van merken als Boston, Heriba of Jim Dunlop. Houd al je plectrums bij elkaar en raak ze minder gauw kwijt.

Scherp geprijsd en lage verzendkosten van maar 2,95 per bestelling. Bestel naast plectrums ook een plectrumhouder en bespaar op je verzendkosten. Hoe meer je bestelt hoe goedkoper het wordt!

Alle plectrumhouders nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Verzenden naar BelgiĆ« kost 4,95 euro. Bij bestellingen boven de 35,- euro binnen Nederland betaal je geen verzendkosten!

!

Jim Dunlop plectrumhouder

Jim Dunlop plectrumhouder
Meest voordelige plectrumhouder van onze site. En toch van het A-merk Jim Dunlop. Bestel nu deze plectrumhouder van 5,75 voor maar 4,95 euro! Nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Boston plectrumhouder goud

Boston plectrumhouder goud

Boston maakt stevige plectrumhouders die makkelijk in je broekzak passen. Met plakstrips aan achterzijde om overal aan te bevestigen. Kleur: goud.

Nu maar 3,95 euro per stuk.

Boston plectrumhouder zilver

Boston plectrumhouder zilver

Boston maakt stevige plectrumhouders die makkelijk in je broekzak passen. Met plakstrips aan achterzijde om overal aan te bevestigen. Kleur: zilver.

Nu maar 3,95 euro per stuk.

Boston plectrumhouder zwart

Boston plectrumhouder zwart

Boston maakt stevige plectrumhouders die makkelijk in je broekzak passen. Met plakstrips aan achterzijde om overal aan te bevestigen. Kleur zwart.

Nu maar 3,95 euro per stuk.

Boston Plectrum Pouch Wallet

Boston Plectrum Pouch Wallet met 12 design-plectrums

Deze zwarte portemonnee van gitaarmerk Boston is speciaal ontworpen om jouw plectrums veilig in op te bergen. Er is ruimte voor 12 plectrums. Bij aanschaf krijg je er 12 design-plectrums in de diktes van 0,50 mm tot 1,14 mm bij geleverd. Nu aanbieding van 14,95 voor maar 9,95 euro.

Boston microfoonstandaard plectrumhouder

Boston Plectrumhouder voor microfoonstandaard
Zwarte plectrumhouder van Boston voor de microfoonstandaard. Erg makkelijk voor op het podium of in de oefenruimte. Nu van 7,95 voor slechts 5,95 euro per stuk.