plectrum kopen hilversum_

Service

Service - Veel Gestelde Vragen - F.A.Q.

Plectrum-online.nl:

Prijzen:

Alle prijzen genoemd op de website van www.plectrum-online.nl zijn inclusief 21% B.T.W en exclusief verzendkosten.

Verzendkosten:

Plectrum-online.nl werkt met standaard lage verzendkosten van 2,95 euro per bestelling binnen Nederland. Bij bestellingen boven de 35,- euro binnen Nederland betaalt u geen verzendkosten. Voor orders uit België betaalt u 4,95 euro verzendkosten.

Bezorgtijd:

Wij werken er hard aan om uw bestelling die vóór 18.00 uur besteld is, de volgende dag al te laten bezorgen. Meestal lukt dat ook, maar u kunt uw bestelling in ieder geval binnen drie werkdagen thuis verwachten. Mocht er een item tijdelijk niet op voorraad zijn, dan wordt dat dezelfde dag nog aan u bericht via een e-mail. Wij zorgen dan dat het item als nog zo snel als mogelijk verstuurd wordt of bieden u een geschikt alternatief aan.

Betalingsmogelijkheden:

Bij onze webshop kan betaald worden via de betaalservices van iDEAL, PayPal of creditcard of onder rembours. Het is ook mogelijk om te kiezen voor de optie vooraf per bank. In alle gevallen wordt u na de bestelling doorverwezen naar de betaalpagina.

Retour:

Het is mogelijk om gekochte items te retourneren binnen een periode van veertien dagen. Graag ontvangen wij hierover tijdig bericht via het e-mailadres: retour@plectrum-online.nl Dit is geheel volgens de bepalingen die staan in de Wet Kopen op Afstand.

 

Voor al uw overige vragen: mail ons op : klantenservice@plectrum-online.nl

 

Plectrum-bedrukken.nl :

Bezorgtijd:

Wij werken met een Express-levering die binnen één week geleverd wordt en een reguliere levering van ongeveer vier weken.

Prijzen:

Alle genoemde prijzen op onze site : www.plectrum-bedrukken.nl zijn per stuk inclusief plectrums, bedrukking, 21% BTW en aangetekende verzendkosten.

Verzendkosten:

Alle prijzen zijn inclusief aangetekende verzendkosten naar uw adres.

Minimum afname:

Het minimum aantal te bedrukken plectrums is 30 stuks per bestelling. Kleinere aantallen laten drukken is niet rendabel omdat de drukkosten per plectrum dan in verhouding te hoog worden.

 

Voor al uw overige vragen : mail ons op : info@plectrum-bedrukken.nl