logo_1

Nieuws

Lees op deze pagina al het laatste nieuws omtrent je favoriete webshop:

  

 

INTERNATIONALE WEBSITE VOOR PLECTRUMS BEDRUKKEN :

www.custom-picks.eu


 Opening Gooise-Gitaarschool.nl gitaarstudio bij Naarden-Bussum :
 

Gitaarles Naarden Bussum

 Gooise-Gitaarschool Naarden Bussum

 

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

PLECTRUM-ONLINE.NL OPENT WINKEL GOOISE-GITAREN.NL IN BUSSUM www.gooise-gitaren.nl

Bussum - De webshop voor gitaar-accessoires Plectrum-online.nl heeft recent een nieuwe winkel geopend met de naam Gooise-Gitaren.nl. Het winkelpand ligt direct naast het NS-station Naarden-Bussum in Bussum.

Het assortiment is uitgebreid met klassieke, akoestische en electrische gitaren en basgitaren en ukeleles. De nieuwe winkel is officieel authorized Fender dealer en verkoopt alle soorten Fender Acoustic akoestische gitaren en alle electrische gitaren en basgitaren van Fender Squier. Verder heeft de winkel giaarmerken als Richwood, Valencia, SX en Martinez.

Het assortiment is verder uitgebreid met tal van nieuwe accessoires en gadgets. Bestellingen van Plectrum-online.nl kunnen ook afgehaald worden in de winkel zodat er geen verzendkosten zijn.

Kijk voor alle gitaren op de website: https://www.gooise-gitaren.nl 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PLECTRUM-ONLINE.NL VERHUIST NAAR WISSELOORD

Hilversum - De webshop voor gitaaraccessoires Plectrum-online.nl verhuist binnenkort naar de roemruchte Wisseloord Studio's in Hilversum.

Het kantoor van Plectrum-online.nl is nu nog gesitueerd op het Hilversumse mediapark, maar zal de komende tijd officieel verhuizen naar een nieuwe muzikale omgeving. De Wisseloord Studio's staan bekend om hun verleden, waarbij alle grote artiesten uit binnen- en buitenland hun cd's opnamen. Artiesten als Michael Jackson, Mick Jagger, Rammstein, U2, Metallica, Def Leppard, 50 Cent en The Police deden in het verleden de studio's aan.

Plectrum-online.nl verruilt het kantoor van een plek midden in de media daarmee naar een plek midden in de muziek. Momenteel worden de Wisseloord Studio's nog verbouwd om binnen afzienbare tijd te heropenen als middelpunt van de internationale muziekbusiness. Een webshop als Plectrum-online.nl past met de verkoop van alle soorten en maten accessoires voor gitaristen prima op deze muzikale plek.

Via de link http://www.wisseloord.nl/pages/en/home/ lees je meer informatie over de verbouwing en de heropening van deze wereldberoemde studio's in Hilversum.

  

EIGEN PLECTRUMS BEDRUKKEN MET LOGO? DAT KAN BIJ PLECTRUM-ONLINE.NL
 
De Nederlandse webshop Plectrum-online.nl heeft nu ook de mogelijkheid voor het bedrukken van custom made plectrums.Via de website Plectrum-bedrukken.nl kunnen bedrijven, muzikanten en bands hun eigen logo op een plectrum laten bedrukken.
De kosten voor deze eigen plectrums worden zeer laag gehouden. Een bedrukt plectrum kan al besteld worden voor 0,51 cent per bedrukt plectrum, inclusief verzendkosten en BTW.

Bands als Want Want, Daniel Lohues en bedrijven als Ziggo en Manpower gingen u al voor.
 
 
 
NU OOK SNAREN TE KOOP BIJ PLECTRUM-ONLINE.NL
HILVERSUM - De webwinkel Plectrum-online.nl verkoopt sinds deze maand ook snaren voor bas en gitaar. Bekende merken als Ernie Ball, Cobra en Fender zijn aan het assortiment toegevoegd.

Ook voordelige gitaarriemen van Fender en Boston maken deel uit van het aanbod van de webwinkel. Plectrum-online heeft daarmee een groot aanbod van producten voor gitaristen en bassisten. De webshop verkocht al meer dan 350 soorten plectrums van grote merken als Dunlop, Pickboy, Clayton USA en Fender.

Daarnaast heeft Plectrum-online.nl via de dochtersite http://www.plectrum-bedrukken.nl de mogelijkheid voor het bedrukken van custom made plectrums.